Ställbara sängar

3 anledningar att älska en justerbar säng

Vem har sagt att sängar bara är till för att sova i? Inte vi! Med en justerbar säng kan du göra mycket mer än bara sova. Här är tre anledningar till varför en ställbar säng är det nya svarta.

 

Komfort är nyckeln

Med en justerbar säng kan du hitta den perfekta positionen för din rygg och nacke, samt ben. Oavsett om du föredrar att ligga platt eller sitta upp kan du anpassa madrassens vinkel på några sekunder med en enkel justering av huvud- och fotdelarna. Detta är också ett bra hjälpmedel om du har det lite svårt att stiga ur sängen på egen hand. Och om du behöver gå ur sängen på natten behöver du inte oroa dig för att störa din partner – motorn i moderna ställbara sängar är ofta helt tyst!

 

Allt handlar om bekvämlighet

Har vi nämnt hur bekvämt det är att kunna justera madrassen med bara ett enkelt knapptryck? Istället för att gå upp till frukostbordet på morgonen kan din säng enkelt bli en bekväm fåtölj där du kan dricka kaffe och lösa korsord i lugn och ro.

 

Farväl till nacksmärta

Om du lider av kronisk nack- eller ryggsmärta kan en höj- och sänkbar säng vara precis vad doktorn beställt. Huvuddelen kan justeras så att den ger nödvändigt stöd samtidigt som den lindrar trycket på din nacke och ryggrad. Det innebär mindre vändningar under natten och bättre sömnkvalitet överlag.

Så där har du det; tre bra skäl till varför en ställbar säng är en riktig höjdare! Oavsett om du är ute efter komfort, bekvämlighet eller smärtlindring har en justerbar säng allt. Vänta inte en minut till – börja njuta av alla fördelar med att äga en justerbar säng idag!