Hur du underhåller din säng!

För att se till att din nya säng får en lång livslängd är regelbundet underhåll ett absolut måste.
Men oroa dig inte - vi visar dig det bästa sättet att hålla den igång utan problem.

För att se till att du får ut det mesta av ditt nya köp är regelbundet underhåll viktigt för att hålla den i toppskick. Här är vad du bör veta om hur du tar hand om din produkt i många år.

Ställbar säng

Du behöver inte offra komfort för bekvämlighet med en justerbar säng. Dessa sängar kan anpassas efter dina behov och de har en mängd olika funktioner som gör ditt liv enklare. Dessutom är de lätta att justera, så att du kan hitta den perfekta positionen för att sova, läsa eller titta på tv. Det sitter en TD-5 motorer som har en trådlös fjärrkontroll. Skulle dessa krångla så kan du kontakta vår support.

Varför är det viktigt att regelbundet vända och vrida en resårmadrass och bäddmadrass i en kontinentalsäng?

En resårmadrass består av en kärna av fjädrar som är omslutna av en stoppning och ett överdrag. För att bibehålla madrassens komfort och hållbarhet är det viktigt att vända och vrida madrassen regelbundet. Enligt vår rekommendation ska detta göras var tredje månad.

Det är viktigt att komma ihåg att vända och vrida bäddmadrassen regelbundet, detta är en enkel men viktig åtgärd för att få ut mesta möjliga livslängd och bekvämlighet från en bäddmadrass.

Följ dessa enkla steg

  1. Byt lakan varje vecka – det hjälper till att hålla sängen fräsch och minskar allergener.
  2. Vänd och rotera madrassen var tredje månad och bäddmadrassen regelbundet – det hjälper till att fördela slitage och förbättra komforten.
  3. Städa under sängen regelbundet – det hjälper till att förhindra allergener och damm.
  4. Skydda madrassen med ett madrassöverdrag – det hjälper till att hålla madrassen fräsch och förhindra fläckar.

Öka livslängden på bäddmadrassen

Bäddmadrasser är viktiga för att göra sängen bekvämare och hålla den i bra skick. Det är bra att vända och vrida på bäddmadrassen regelbundet, precis som med en resårmadrass. Det är också bra att använda ett madrasskydd som tar emot fukt och svett, det kan förlänga madrassens livslängd.

Kontakta oss

Om du behöver kontakta någon för hjälp eller frågor kan du nå oss genom att skicka ett mail, ringa eller chatta med oss. Vi har en expert tillgänglig för dig att prata med alla vardagar mellan 10-17 och lunchstängt mellan 12-13.

Vår kontaktinformation är:
E-post: kundservice@sangfabriken.se
Telefon: 0221-28899