Sängfabrikens Omdömen

Vi på Sängfabriken vill ha 100% nöjda kunder. För att säkerställa att vi överträffar våra kunders högt ställda förväntningar samlar vi kontinuerligt in företagsomdömen och produktrecensioner via ett formulär som skickas till kunden efter att de mottagit sin beställning. Vi använder Yotpo som licensierad tredjepart för insamling av omdömen och recensioner. Utöver de omdömen som vi själva samlar in har våra kunder även möjlighet att recensera oss på Facebook och Trustpilot, samt våra butiker / showroom via Google Maps.

 

Kundbilder

När våra kunder lämnar en produktrecension har de också möjlighet att ladda upp en bild eller video tillsammans med recensionen. Här visar vi ett urval av de bilder som våra kunder skickat in till oss. Klicka på en bild för att förstora den samt läsa tillhörande recension. Du kan också ladda upp en bild på din säng från Sängfabriken för chansen att vinna fina priser i vår tävling!

Företagsomdömen & Produktrecensioner

Här kan du läsa omdömen om vår webbshop som lämnats av tidigare kunder, eller växla till produktrecensioner för att se samtliga sängrecensioner. Produktrecensioner finns också tillgängliga på respektive sängs produktsida, där även mer information från recensenten visas.

Recensioner Facebook

Här kan du se ett urval av kundrecensioner om Sängfabriken på sociala medier. Om du själv vill rekommendera oss på Facebook kan du klicka på knappen nedan för att komma till vår Facebook-sida.

Butiksomdömen

I våra butiker / showroom har du möjlighet att provligga våra olika sängmodeller, konsultera en av våra duktiga sängspecialister, samt köpa en ny säng direkt på plats.

Showroom Valskog

Jättebra service, snabb leverans och finaste sängen våra ögon skådat. 10 av 10 poäng. Otroligt bekväm säng!” – Natasha

Butik Karlstad

Bästa tänkbara service. Och sängen är en dröm. Minns ej när jag sov så gott senast.” – Carolina