Om Oss

Sängfabriken är en modern sängtillverkare som värnar om den gamla svenska hantverkstraditionen. Vi tillverkar våra sängar utifrån perfektion i vår fabrik i västra Mälardalen och säljer dem utan mellanhänder. Det gör att du kan välja bland sängar av yttersta kvalitet och design till ett attraktivt pris.

Vi har flera års erfarenhet av utveckling och tillverkning av sängar, madrasser och sovrumsmöbler. Vi har allt från handquiltade sänggavlar, kontinentalsängar i både standardstorlek och med specialmått, till sängkläder och prydnadskuddar. Vi satsar på kvalitet, innovation och ett pris som matchar efterfrågan på marknaden.

Eftersom vi tillverkar sängarna själva kan vi ofta sälja sängarna till fabrikspriser och samtidigt erbjuda stora valmöjligheter för dig som kund. Det ger oss även möjlighet att specialanpassa våra produkter efter just dina behov och önskemål. Tveka inte att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig vidare.

Sängfabriken är ett mindre företag med ca 15 anställda som tillsammans arbetar för att producera högkvalitativa sängar och sängtillbehör. Vi strävar ständigt efter att hitta de bästa möjliga materialen för att våra sängar ska hålla den allra högsta kvaliteten. Vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd.

Vår affärsidé

  • Sälja sängar, sängtillbehör och tjänster av högsta kvalitet
  • Att vi ska kunna erbjuda kvalitetssängar till reducerade priser
  • Att du som kund ska bli nöjd med produkten och servicen du får av oss
  • Att du ska kunna handla tryggt och enkelt av oss både i butik och online och att vi ska vara proffs på att erbjuda skräddarsydda sängar till våra kunder.

Företagsuppgifter

Sängfabriken Mati AB
Org. Nr: 556945-7111
Vi innehar F-skatt

Besöksadress

Verkstadsgatan 2
731 60 Valskog

Öppettider

Mån-fre: 10-17
Lunchstängt: 12-13 (Vardagar)
Lör: 10-14